• Nederlands
  • English
  • Tiktok

Wie zijn wij en wat doen we?

Onze bedrijfsactiviteit is het produceren van versvlees voeding van hoogwaardige kwaliteit voor honden en katten.

Wij zijn producent van het merk HAAKS®B.A.R.F. Deze producten worden geproduceerd volgens de regels van de H.A.C.C.P. en onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Onze producten worden direct na de productie diepgevroren.

Honden en katten zijn van oorsprong carnivoren. Door hun voedingswijze daarop aan te passen leven ze prettiger en gezonder. En, minstens zo belangrijk: goede, verantwoorde voeding helpt klachten voorkomen! Hiervoor hebben wij HAAKS®B.A.R.F ontwikkeld, welke nauw aansluit bij het natuurlijke voedingspatroon van hond en kat (versvlees!)

Het belangrijkste wat onze HAAKS®B.A.R.F onderscheidt is de constante, hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken. Naast de kwaliteit is onze HAAKS®B.A.R.F puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees, dus in de smaak Rund zit runderbot, in de Geit is het geitenbot enz.

HAAKS®B.A.R.F is verkrijgbaar in de soorten: Eend, Geit, Hert, Kip, Konijn, Lam, PaardRund, Vis en Zalm. Door de smaken te variëren wordt het natuurlijke voedingspatroon zeer goed benaderd, door de uitgebreide variatie aan diersoorten wordt ook de variatie in calciumbron ten volle benut, HAAKS®B.A.R.F biedt 9 verschillende vleescomponenten en calciumbronnen. Naast het spiervlees, orgaan en bot voegen wij in ons product ook hoogwaardig gepureerde verse groente toe en industriële vezelhennep (Cannabis sativa L.).

Voor alle HAAKS®B.A.R.F producten geldt: dat er geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen, varkensvlees, granen en of rijst in zitten.

Uitgebreide achtergronden en gegevens over onze producten vindt u onder “Assortiment

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte.