• Nederlands
  • English
  • Tiktok

Tips over de omgang met rauw voeder voor gezelschapsdieren.

Het FAVV lanceerde een campagne met als doel de eigenaren van huisdieren enkele tips te geven over de omgang met rauw voeder voor gezelschapsdieren. Dit kunnen we enkel toejuichen. Bij HAAKS®B.A.R.F, maakt bijzondere aandacht voor de kwaliteit van onze grondstoffen en communicatie rond veilig vriesvers voeren deel uit van ons DNA, sinds ons begin in 2007.

Daarnaast hebben we ervoor gekozen om sinds onze eerste productie in 2007 transparant te communiceren over de voor- en nadelen van vers vlees voeding en hoe deze voeding veilig te gebruiken. We hebben hierin een voortrekkersrol gespeeld op zowel Nederland, Belgische als Europees niveau. Op Europees niveau heeft dit geleid tot een wetswijziging in Juni 2020 waarbij het nu wettelijk verplicht is om te melden op de verpakking: “Voeder uitsluitend voor gezelschapsdieren. Verwijderd houden van levensmiddelen. Handen wassen en gereedschap, gebruiksvoorwerpen en oppervlakken reinigen na het hanteren van dit product.”

Bij HAAKS®B.A.R.F ondersteunen we deze campagne dan ook ten volle. Voor meer info kan u steeds terecht op onze websites of door rechtstreeks contact met ons op te nemen.