• Nederlands
  • English
  • Tiktok

HAAKS®B.A.R.F – Schapenvet met Hennepzaadolie

Schapenvet bevat dierlijke vetten,  vitamine A en vitamine D. Beide vitamines zijn essentieel voor het gezichtsvermogen, voor de versteviging en opbouw van de botten, voor de slijmvliezen, voor de luchtwegen en voor het maagdarmkanaal. Bovendien ondersteunen vitamine A en vitamine D het immuunsysteem, oftewel, de afweer tegen bacteriën en infecties. Het combineren met Hennepzaadolie geeft een product wat rijkt is aan vitamine A en D, maar ook rijk aan essentiële vetzuren. Hennepzaadolie heeft de ideale verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Deze voedingsstoffen zijn in de olie vele malen geconcentreerder aanwezig .
Hennepzaadolie bevat een ideale mix van omega-9 ( Oleic acid ) Omega-6 (linolzuur) en Omega-3 (alfalinoleenzuur). Dit zijn essentiële vetzuren, deze vetzuren dienen door de voeding te worden opgenomen, het lichaam maakt dit niet zelf aan. 
De combinatie van deze 2 producten geeft een volwaardig product welke goed ondersteunend is voor het beendergestel, de souplesse, organen, vacht en algemene weerstand. Welke voedingsstoffen voor deze ondersteuning zorgen is terug te lezen onder de product informatie van de Hennepzaadolie. 

Gelieve het product bij kamertemperatuur bewaren en schudden voor gebruik.

Product analyse:

Eiwit 1.7%

Vezel 0.3%

Vocht 0.3%

Energie8500Kcal/KG

Vet 97%

As 0.7%

Ingredienten:

Schapenvet, Hennepzaadolie

Gebruiksaanwijzing:

lichaamsgewicht aantal Pompjes
0-10 kg. 1 = 2ml
10-20 kg. 2
20-40 kg 3
> 40 kg 4