• Nederlands
  • English
  • Tiktok

Over Ilse

Mijn interesse in dieren heeft in de loop van de jaren geresulteerd in het volgen van in verschillende opleidingen en een groot aantal cursussen op het gebied van diergezondheidszorg in brede zin.

Na enkele jaren mijn kennis gebruikt te hebben in het bedrijfsleven heb ik toch gekozen voor een intensiever contact met het dier en zodoende meer direct bij het welzijn van dieren betrokken te zijn. Het werken aan een optimale gezondheid van het dier is mijn ambitie en doel.

In 2008 heb ik mijn baan opgegeven om mijn ideaal na te streven. Hoewel nog bezig met de opleiding tot humaan fysiotherapeut om toegelaten te worden tot de opleiding dierosteopathie bij ICREO, ben ik de opleiding gestart tot Jack Meagher masseur voor dieren, wat ik sindsdien ook in de praktijk ben gaan brengen.

In 2014 heb ik mijn opleiding dierosteopathie bij ICREO afgerond met mijn thesis “spierfysiologie in de dierosteopathie” en sindsdien ben ik ook gecertificeerd osteopaat voor paarden en honden.

In de afgelopen jaren heb ik al vele paarden en honden met geweldig resultaat mogen en kunnen behandelen. Ik ben van mening dat osteopathie en de Jack Meagher methode een onmisbare aanvulling is op de totale verzorging van paard en hond.

Ik wil mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren graag toepassen in de praktijk en mij blijven ontwikkelen op het gebied van diergezondheid en bewegingsproblemen bij paarden en honden in het bijzonder.

Relevante opleidingen en cursussen:

2015: Dry Needling Nympha Minnaar: Dry Needling

2014 ICREO: Osteopathie bij paarden en honden

2010 Hogeschool Thim van der Laan Nieuwegein: Fysiotherapie Hoofdfase

2008 Happy Athlete: Massage volgens de Jack Meagher Methode

2003 HAS Den Bosch: HBO Diergezondheidszorg

2000 Universiteit Utrecht: Diergeneeskunde eerste 2 jaar

www.dierinbeweging.nl